trešdiena, 2016. gada 20. janvāris

Sejas krēms

Sejas, acu krēms ir lieta kam jābūt gan uz katras sievietes, gan arī vīrieša kosmētikas jeb ķermeņa kopšanas līdzekļu krājumā. Rūpes par savu sejas ādu ļauj jums izskatīties jaunākam un pievilcīgam visa mūža garumā, kā arī rūpējas par jūs sejas ādas veselību, jo ārējās vides kaitīgā ietekme atstāj negatīvas pēdas uz to.

Iepērkoties internetā, Ietaupīsiet gan laiku, gan naudu! Apskatiet arī citus īpašos piedāvājumus, kurus izvēlas gudras un mūsdienīgas sievietes.

Sejas krēmu klāsts

Sejas krēmu klāsts ir visai liels, taču atrast sev piemērotu krēmu atvieglo tas ja esat noskaidrojis vai jums piemīt sejas āda ar noslieci taukoties, būt sausai vai normāla sejas āda bez šādām nosliecēm.

Papildus sejās ādas tipam sejas krēmiem piemīt dažādas funkcijas ko tie veic, piemēram:
  • Mitrinošie krēmi – palīdz saglabāt ādā vēlamo mitruma līmeni, neļaujot tai kļūt sausi, lobīties vai veidoties nepatīkami velkošai sajūtai.
  • Barojošie krēmi – bagātina ādu ar tai nepieciešamajiem vitamīniem un citām svarīgām vielām. Barojoši krēmi uzlabo ādas krāsu un tās veselības stāvokli.
  • Atjaunojoši krēmi – paātrina ādas šūnu atjaunošanos, tādejādi mazinot krunciņas un to iespēju veidoties.

Sejas krēmi acīm

Pastāv daži sejas krēmi, lielākoties mitrinoši, kurus iespējams lietot arī ādai ap acīm, taču lielākoties acu krēmi ir speciāli izstrādāti un daudz maigāki nekā sejas krēmi. Āda ap acīm ir īpaši maiga un jutīga, tāpēc tai ir nepieciešam īpaša kopšana, par kuru liela daļa cilvēku piemirst.

Ja jums ir taukaina āda un jūs lietojat sejas krēmu kas speciāli izstrādāts jūs sejas tipam, būtu īpaši jāuzmanās, lai tas nenonāktu uz jūs acu plakstiņiem vai ādu ap acīm, jo tā parasti nav taukaina un šādā veidā jūs to varat sausināt, kas vēlāk izsauc krunciņu veidošanos un ādas novecošanu.

Kas ir sejas krēms

Atceraties, ka sejas krēms ir ļoti svarīgs sejas kopšanas līdzeklis, taču lai tas darbotos efektīvāk nedrīkst aizmirst arī par sejas attīrīšanu un tonizēšanu pirms krēma lietošanas. Pareizi rūpējoties par sejas ādu jūs izvairīsieties no dažādām ādas saslimšanām, kā arī saglabāsiet starojošu un jauneklīgu izskatu visa mūža garumā.