trešdiena, 2016. gada 17. februāris

Roku kosmētika

Pasaulē valda uzskats, ka īsto sievietes vecuma ir iespējams noteikt pēc rokām, jo rokas ir ķermeņa daļa, kas visvairāk tiek pakļautas ārējās vides nelabvēlīgajiem apstākļiem, turklāt reti kura no mums par rokām rūpējas vairāk kā par savu seju vai matiem.

Lai rokas vienmēr būtu maigas un arī pēc vairākiem gadiem spētu glabāt noslēpumu par mūsu īsto vecumu, par tām ir pareizi jārūpējas. Pareizas rūpes par rokām sevī ietver ne tikai cīnīties ar ārējo apstākļu radītajām sekām, bet arī novērs tās jau pirms laika. Dzīvojot 21. Gadsimtā mēs pilnīgā nevaram novērst roku saskari ar tā kaitīgajām ķimikālijām, kas ir mums visapkārt taču varam to samazināt, piemēram, veicot visus uzkopšanas un dārza darbus ar cimdiem.

Izvēloties kosmētiku rokām, ir svarīgi, lai tā būtu pēc iespējas kvalitatīvāka un tās sastāvā nebūtu veselībai kaitīgu vielu, kas lai cik dīvaini arī nebūtu bieži vien ir sastopamas arī kopjošajā kosmētikā.

Roku krēms

Kā viena no svarīgākajām sastāvdaļām jūsu roku un nagu veselībai ir roku krēms, pārējie kosmētikas līdzekļi rokām ir pakārtoti. Kvalitatīvs roku krēms viegli iesūcas ādā neatstājot uz rokām taukainu kārtu no kuras grūti tikt vaļā pat rokas nomazgājot, tai pat laikā pēc krēma ieziešanas nedrīkst rasties velkoša sajūta, gluži pretēji jums būtu jāsajūt, ka āda tikusi mitrināta.

Ar roku krēma palīdzību tiek gan mīkstinātas, gan arī mitrinātas jūsu kutikulas un panadzes. Tādā veidā novēršot panadžu aizplīšanu un ādas lobīšanos. Kutikulu mīkstināšanai un noņemšanai, kā arī paša naga stiprināšanai var izmantot arī kādu no speciālajām eļļiņām.

Roku un nagu veselība

Roku un nagu veselība ir ļoti cieši saistīta, tāpēc parūpējoties par roku ādu jūs parūpēsieties arī par nagu veselību, taču papildus rūpes nekad nenāk par sliktu. Lai pie skaistām rokām iegūtu arī skaistus nagus, to stiprināšana jāveic gan iekšēji, gan ārēji.

Rokas

Zinātājam rokas var pastāstīt pilnīgi visu par jums un jūsu dzīves veidu, tāpēc, lai saglabātu tik pievilcīgo noslēpumainību rokas regulāri der palutināt ar tām īpaši paredzētu kosmētiku.