pirmdiena, 2015. gada 7. septembris

Anais erotiskā apakšveļa

Anais erotiskā apakšveļa ir labi pazīstama ne tikai Latvijā, bet arī tādās Eiropas valstīs kā: Polija, Čehijas Republika, Japāna, Austrija, Īrija, Grieķija, Portugāle, Spānija, Lielbritānija, Francija.

Erotiskā veļa ir domāta ne tikai īpašiem gadījumiem. Pārsteidziet savu otru pusīti, uzvelkot caurspīdīgu apakšveļu garlaicīgas darba nedēļas vidū. Caurspīdīgai apakšveļai piemīt tieši tik daudz valdzinājuma, cik nepieciešams. Intīmais apģērbs ir viss, kas Jums ir nepieciešams, lai cīnītos ar nedēļas vidus nomāktību.

Atsvaidziniet un uzkarsējiet noskaņojumu un izlauzieties no ikdienas rutīnas, pārsteidzot Jūsu mīļoto ar ierašanos apakšveļā uz brokastīm vai pusdienām (tikai privātās ēdienreizēs, protams!). Pārsteiguma elements padara seksīgu apakšveļu vēl seksīgāku.

Jūs varat valkāt seksīgu apakšveļu tikai savam priekam. Tas būs Jūsu mazais noslēpums, kas liks Jums smaidīt neatkarīgi no tā, ko nesīs diena. Jūs jutīsieties seksīgi visas dienas garumā, ar vilinošu dzirksteli, kas padarīs vīriešus trakus. Labākā daļa? Viņi pat nezinās, kāpēc! Viņi cīnīsies par to, kurš atvērts Jums durvis un atbrīvos vietu metro.