otrdiena, 2015. gada 8. septembris

Kas ir smaržas?

Ir grūti atrast cilvēkus, kas ir vienaldzīgi pret smaržām. Smaržas ir lieliskas dāvanas. Tās ir vislabākais veids, kā kādam parādīt, cik īpašs viņš ir. Valdzinošā smaržu pasaule pievelk, apbur un liek justies unikāli jebkuram cilvēkam.

Statistika rāda, ka aptuveni 9 no 10 cilvēkiem lieto smaržas katru dienu. Visur, kur Jūs dodaties, Jūs satiekat sievietes vīriešus un ir liela iespēja, ka viņi lieto smaržas. Mūsdienās lielākā daļa cilvēku apjūk par to, kādu zīmolu smaržas iegādāties, vienkārši tāpēc, ka ir tik daudzas smaržas, kas tiek pārdotas mūsu iepirkšanās centros. Lai neapjuktu no lielā smaržu piedāvājuma, pērciet smaržas internetā – ātrāk un ērtāk.

Pirms sākat tērēt dārgo laiku mēģinot izlemt, kuras smaržas iegādāties, ir dažas lietas, ko Jums vispirms vajadzētu zināt par sevi. Katram vajadzētu zināt, ka ir īpašs smaržu veids piemērots tieši viņai – kas var palielināt pašapziņu, jutekliskumu, vai pievilināt pretējo dzimumu.

Sieviešu smaržu veidi

Ir vispārīgi smaržu veidi: ziedu, saldie, koksnes, svaigie un austrumu. Sievietēm, kam patīk ziedu smarža, vajadzētu izvēlēties sieviešu smaržas ar ziedu aromātu. Visbiežākie šādi veidi, kas pieejami tirgū ir rozes, jasmīna un lilijas ekstrakti. Ja Jums patīk citrusaugļi, sieviešu smaržas ar svaigu aromātu ir Jums, piemēri no kurām ir melone vai avenes. Sportiskām sievietēm ir koksnes sieviešu smaržas, jeb tās, kas iegūtas no dažādiem koku ekstraktiem un eļļām.

Labāko smaržu izvēle

Vai Jūs lietojat tikai viena veida smaržas vai Jums patīk izmantot dažādas smaržas dažādiem gadījumiem? Ir tikpat svarīgi izvēlēties pareizo smaržu, kā tas ir izvēlēties pareizo apģērbu un frizūru! Šeit ir daži padomi, kas palīdzēs Jums izdarīt labāko izvēli, lai tā atbilstu Jūsu personībai un dzīvesveidam.

Austrumu veida smaržas: šie aromāti ir bagātīgi smaržojoši, bieži pikanti vai koksnes maisījumi ar ziedu un pat augļu toņiem. Šīs smaržas ir ideālas sievietēm, kuras vēlas valkāt tikai jutekliskas un aicinošas smaržas īpašos gadījumos, vakara izbraucienos, vai pat birojā.

Ziedu smaržas: Ziedu smaržas tiek veidotas no ziedu avotiem. Lielākā daļa smaržu ir ļoti vieglas un sievišķīgas, kas padara tās ideāli piemērotas ikdienas lietošanai. Ja Jums patīk smaržas, piemēram, rozes, gardēnijas, jasmīns vai pat lavanda, Jums noteikti patiks ziedu smaržas.

Zaļās smaržas: Zaļie aromāti bieži vien ir jauneklīgākas klasisko Austrumu smaržu versijas. Ja Jums patīk svaigi pļautas zāles smarža vai kraukšķīgas rudens lapas, tad pamēģiniet zaļās smaržas.
Augļu aromāti: Smaržas ar spēcīgiem augļu elementiem, kas bieži vien ir ļoti jauneklīgi, ir ļoti populāri starp pusaudžiem un gados jauniem pieaugušajiem. Lai gan klasiskais Austrumu bieži ir pārāk nospiedošs aromāts, ikdienas valkāšanai, vieglie augļu aromāti ir absolūti ideāli veids, kā izstarot jaunības dzīvīgumu ar smaržu.

Koksnes smaržas: Smaržas, kas satur spēcīgas zemes smaržas, piemēram, ciedra tiek uzskatīti par “koksnes” aromātu. Tā kā smaržas ar koksnes bāzi bieži vien ir ļoti tīkamas, tās ir lieliska izvēle vakaros un izmantošanai aukstajos mēnešos, kad vieglākiem augļu un ziedu aromātiem mēdz būt mazāka ietekme.

Ja Jums patīk smaržas, ir ļoti iespējams, ka Jūs vēlaties izmēģināt dažāda veida smaržas – nekas nav tik jauks kā spēja izvēlēties smaržu, kas ir piemērota Jūsu garastāvoklim. Tāpat kā citi svarīgi aksesuāri, smaržas var būt dārgas!
Apskatīt smaržas internetā

Sieviešu smaržas var atsaukties uz to, kāda ir sieviete – viņa var būt maiga un pievilcīga, skaļa vai kaprīza, klusa vai runīga. Turpretī vīrieši var būt rezervēti, agresīvi un viegli pierunājami; tās ir dažas no īpašībām, kas var atspoguļot viņu smaržu izvēli. Ir smaržas, kas atbildīs katram noskaņojumam vai temperamentam. Izvēlieties smaržas savam noskaņojumam vai temperamentam jau tūlīt.