trešdiena, 2016. gada 24. augusts

Ātro kredītu devēju vietnes

Īstermiņa un citu distances kredīta devēju vietnēs ir jāizveido savs klienta konts jeb profils. Tajā tiek apkopota visa informācija par esošajiem kredītiem. Ir pavisam viegli šo informāciju iegūt no mājaslapas, un Jums vairs nevajag atcerēties maksājuma datumu, ne arī nēsāt līdzi līguma izdruku - viss ir atrodams elektroniskā versijā vienuviet.

Pozitīvie brīdinājumi par aizņemšanos

Ir labi ne vien iegūt izdevīgāko aizdevumu, bet arī bezmaksas padomus vienkāršākai kredīta atmaksai. Paralēli kredītu procentu salīdzināšanai Jūs internetā varat izlasīt arī labas prakses piemērus. Tādus piedāvā gan paši kredītu izsniedzēji, gan Patērētāju tiesību aizsardzības centrs. It visur Jūs tiekat brīdināti par apdomīgu aizņemšanos. Lai tas Jūs nesatrauc! Labāk piecreiz apsvērt kredītu, nekā paņemt savai maksātspējai neatbilstošu aizdevumu. Jums jāsaprot, ka kredīta neatmaksāšana var izraisīt tālejošas sekas - sākot ar kredītu piedzinēju interesi par Jums, beidzot ar sabojātu kredītvēsturi. Pēdējā gadījumā Jums nav izredžu viegli atgūt kredīta devēju uzticēšanos.

Kredīta atmaksa elektroniskajā vidē

Kad būsiet noformējis savu aizņēmumu internetā, Jums tikai atliks turpināt tādā pašā veidā un sev pieņemamā laikā. Ikviena banka piedāvā internetbankas pakalpojumus, kas ar kodu kartes palīdzību ļauj apmaksāt jebkurus tēriņus Jūsu ienākumu robežās. Varat arī noformēt automātisko maksājumu, un Jūsu vietā pārskaitījumu veiks kredītiestāde.

Tehnoloģiju attīstība nav tikai vārds - tā ir arī reāla iespēja izmantot jaunākās tehnoloģijas savā labā.