ceturtdiena, 2016. gada 21. janvāris

Acu ēnas un zīmuļi

Acu ēnas, zīmuļi ir lielisks veids, kā gan ikdienā, gan svētkos izcelt savas acis un ļaut tām mirdzēt jebkuros apstākļos. Daudzas sievietes baidās no acu ēnām, jo nav pārliecinātas par to, kuru toni izvēlēties vai arī uzliekot ēnas ievēro, ka to acis izskatās smagnējas vai pat pārlieku izceļas negatīvā nozīmē.

Kā lietot acu ēnas un acu zīmuļus

No acu ēnām, zīmuļiem nevajadzētu baidīties, jo iemācīties tās lietot pareizi un ar to palīdzību panākt vajadzīgo efektu nemaz nav tik sarežģīti un to var ikviena. Pirmais likums, kas būtu jāievēro lietojot acu ēnas un acu zīmuļus ir tas ka pastāv dienas un vakara grims. Dienas laikā gaisma ir spilgta tāpēc acu ēnu toņi jāizvēlas gaišākās un ne tik uzkrītošas krāsās, jo tos tāpat varēs pietiekoši labi redzēt. Ar tumšākiem un spilgtākiem toņiem varam rotāties vakaros dodoties uz teātri, ballīti vai kādu citu pasākumu, kurā gaisma būs vairāk pieklusināta.

Kā izvēlēties acu ēnu

Izvēloties savu acu ēnu toni varam likt lietā pavisam vienkāršu paņēmienu – izvēlēties krāsu, kas kontrastē ar jūsu acu krāsu. Lai tas būtu vienkāršāk palīgā varam ņemt skolā iepazīto krāsu apli, kura attēls ir atrodams arī internetā. Atrodot aplī savu acu krāsu jāskatās ir tās krās un toņi, kas ir šai krāsi apļa pretējā pusē. Šis ir viens no vienkāršākajiem, paņēmieniem, taču varam arī eksperimentēt un izmēģināt vairākas citas krāsas. Katrai krāsai ir vairāki toņi līdz ar to ēnas varat izvēlēties gan siltākos, vēsākos, gan arī tumšākos un gaišākos toņos.

Kas ir acu zīmulis

Acu zīmulis ir kā punkts uz i, kas ļauj radīt pabeigtības sajūtu jebkuram acu ēnojumam. Kā klasika ir melnais acu zīmulis, taču to nepareizi lietojot var tikt pie smagnēja un agresīva acu skatiena, tāpēc ikvienai ieteiktu eksperimentēt un iegādāties acu zīmuli kādā citā tonī atkarībā no jūsu acu krāsas, tādā veidā piešķirot savām acīm mazliet neierastu un pikantu efektu.

Acu ēnas, zīmuļi ir kā aksesuārs jūsu acīm, tāpēc nevajag baidīties to izmantot.