piektdiena, 2016. gada 22. janvāris

Velveta bikses

Sieviešu velveta bikses ir modes lieta, kas turpina atgriezties laiku pa laikam. Labākā to īpašība ir tas, ka tās izskatās lieliski un ir ļoti ērtas. Tām ir elegants un ikdienišķs izskats. Tās ir viegli saskaņot ar citu apģērbu, jo tās nešķiet pārāk formālas vai pārāk ikdienišķas.

Ja Jūs plānojat iegādāties sieviešu velveta bikses, ir daudzi pāri, ko Jūs atradīsiet veikalā un internetā. Tie izskatās līdzīgi, un to piegriezums ir līdzīgs parastajiem džinsiem, ko Jūs esat pieradusi valkāt. Tas nozīmē, ka Jūsu džinsu izmērs būs līdzīgs tam izmēram, kāds Jums būs nepieciešams, iegādājoties velveta bikses.

Lielākā daļa sieviešu velveta bikšu būs pieejamas ar platākiem galiem, bet tās var atrast arī piegulošā vai platā piegriezumā. Mūsdienās ir pieejamas velveta bikses gan ar zemu, gan vidēji augstu jostasvietu. Apskatiet sieviešu velveta bikses jau tagad! Sāciet ar StarStyle interneta veikala aplūkošanu!

Kāpēc iepirkties StarStyle


  • Plašas jaunu apģērbu kolekcijas katru nedēļu;
  • Tikai jaunas preces;
  • Ātra piegāde visā Latvijā un Pasaulē;
  • Dažādi piegādes un apmaksas veidi;
  • Pielaikošana uz vietas;
  • 14 dienu atgriešanas iespējas;
  • 14 dienu naudas atmaksa;
  • Bezmaksas piegāde piektdienās;
  • Nedēļas nogalēs Laimīgo Brīvdienu piedāvājumi;
  • Kvalitatīvs klientu apkalpošanas serviss.
  • Velvetu bikšu popularitāte

Vienu minūti sieviešu velveta bikses ir modes virsotnē un pēc pāris nedēļām, mēnešiem vai gadiem, tās tiek uzskatītas par pagātni. Labākais par sieviešu velveta biksēm ir tas, ka tās izskatās lieliski un ir ļoti ērtas valkāšanai. Sievietēm, kas ir gara auguma un meklē pāri elegantu, bet ikdienišķu bikšu, pāris velveta bikšu var būt labākā iespēja. Šīs bikses, salīdzinot ar kostīma biksēm, neizskatās pārāk formālas, bet tās arī neizskatās pārāk ikdienišķas, kā, piemēram, džinsi.

Par sieviešu velveta biksēm

Lielākā daļa velveta bikšu, kas veidotas garām sievietēm, ir pieejamas ar platiem galiem, bet ir daži modeļi ar piegulošu vai platu piegriezumu. Tāpēc atrast pāri, kas ērti pieguļ ap kāju un ir īstajā izmērā, nebūs grūti. Mūsdienās, tāpat kā ar džinsiem, Jūs varat atrast velveta bikses ar zemu vai vidēji augstu jostasvietu. Tātad, ja Jūs mēģināt noslēpt visu lieko ap vidukli, iegādāties pāri sieviešu velveta bikšu ar paaugstinātu jostasvietu varētu būt Jūsu labākais risinājums. Iegādājoties pāri sieviešu velveta bikšu, Jums jāpatur prātā tēls, kādu Jūs vēlaties izveidot. Meklējiet pāri, kas palīdzēs akcentēt tās Jūsu ķermeņa zonas, kas Jums patīk, tajā pašā laikā paslēpjot trūkumus. Sievietēm, kam ir nedaudz pilnīgāka figūra, ieteicams izvēlēties bikses ar vidēji augstu jostasvietu un taisnu piegriezumu. Tomēr, ja Jūs varat sevi saukt par plus izmēra valkātāju, Jums jāizvēlas bikses ar vidēji augstu jostasvietu un platiem galiem vai platāku piegriezumu.

Neatkarīgi no bikšu stila, ko Jūs vēlaties iegādāties, paturiet prātā, ka, pirms to iegādes, Jums ir nepieciešams vispirms novērtēt izskatu, kādu Jūs vēlaties iegūt. Vislabāk ir izvēlēties tādus stilus, kas izcels Jūsu labākās iezīmes un noslēps trūkumus.