svētdiena, 2016. gada 24. janvāris

Lūpas

Jau daudzu gadsimtu garumā lūpas ir bijusi īpaši pievilcīga un erotiska ķermeņa daļa. Arī mūsdienās vairāku pētījumu rezultāti liecina, ka tieši lūpas ir tā ķermeņa daļa kam pretējā dzimuma pārstāvji pievērš īpaši lielu uzmanību.

Lai lūpas izākstītos pievilcīgas par tām nemitīgi ir jārūpējas. Svarīga ir lūpu mitrināšana, jo to ādā ir plāna un tajā neatrodas tauku dziedzeri, kas tās mitrinātu dabīgā ceļā. Lūpu mitrināšanai var izvēlēties kādu no lūpu balzāmiem, ko iespējams uzklāt pat zem dekoratīvās kosmētikas. Izvēloties lūpu balzāmu vai jebkuru kosmētiku lūpām ir svarīgi sekot līdzi produkta kvalitātei, jo izvēloties nekvalitatīvus produktus mitrināšanas efekts var būt tikai uz mirkli pēc kura var sekot pilnīgi pretējs efekts.

Lūpu kopšana

Pie lūpu kopšanas piederas arī pareiza dekoratīvās kosmētikas izvēle, jo arī dekoratīvā kosmētika var saturēt kopjošas vai gluži pretēji kaitējošas vielas. Izvēloties ilgnoturīgo kosmētiku lūpām, ka var būt lūpu krāsa vai lūpu zīmulis ir jārēķinās ar to, ka lūpas tiks sausinātas un pēc šādu produktu lietošanas ir jāveic intensīva lūpu mitrināšana pretējā gadījumā lūpas var sākt plaisāt un āda noveco krietni vien ātrāk nekā tas notiktu dabiski. Ja jūsu lūpas jau ir ar noslieci uz sausumu un tās mēdz bieži plaisāt, no šāda veida produktiem būtu vēlams izvairīties un lietot lūpu krāsas, kuru sastāvā ir mitrinošas un barojošas vielas, jo ar šādu lūpu krāsu palīdzību jūs lūpas spēs izskatīties veselīgas un iekārojamas.

Skaistas lūpas

Skaistas lūpas spēj atstāt neaizmirstamu iespaidu un izdaiļo seju, taču bieži vien mēs par to piemirstam un atstājam savu lūpu veselību un izskatu novārtā. Lūpās ir tik pat liels spēks, kā acīs tāpēc tās kopjot un izvēloties pareizo kosmētiku var panākt lietas, par kurām esat tikai sapņojušas, turklāt skaistas lūpas kalpo arī kā atslēga uz panākumiem gan personiskajā, gan karjeras dzīvē.
Paralēli lūpu kopšanai nebaidieties no eksperimentiem un izmēģiniet dažādus lūpu krāsu toņus, tādējādi paspilgtinot savu ikdienas tēlu.